Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Palvelut

Sähkötyöt alusta loppuun yhden katon alta. Teemme suunnittelun, asennuksen ja myös tarkastukset kohteessanne.

Valaistuksesta sähkötöihin sekä uudiskohteissa että saneerauspuolella.

Palvelemme pääasiassa kerros- ja rivitaloissa, teollisuushalleissa ym.

Meiltä saatte tarpeitanne vastaavan palvelun rakennuksen koko elinkaarelle, hankeselvityksistä rakennusaikaisiin tehtäviin.

Toimivien ja energiatehokkaiden sähköjärjestelmien valinnalla sekä ympäristönäkökohdat huomioon ottamalla, varmistamme toimivan ja elinkaaritehokkaan rakennuksen.

Laadukkaat ja kohteeseen suunnitellut porrasvalot, ulkovalojen asennus ja julkisivuvalaistus tekevät taloyhtiön tiloista viihtyisämmät ja turvallisemmat. Nykyaikaisilla led-ratkaisuilla ja älykkäillä ohjausjärjestelmillä saamme toteutettua erittäin energiatehokkaita valaistusratkaisuja pienille ja isoille taloyhtiöille.

Riittävä ja tehokas valaistus teollisuustiloissa lisää työturvallisuutta ja työskentelymukavuutta. Energiatehokkailla, nykyaikaisilla ratkaisuilla säästetään myös kustannuksissa. Kehittyneet led-ratkaisut ja automatisoitu valaistuksenohjausjärjestelmä lisäävät teollisuustilojen valaistuksen laatua merkittävästi. Kerromme mielellämme lisää, kuinka voimme auttaa Teitä kohti energiatehokkaampia ratkaisuja!

Ota yhteyttä ja aloitetaan suunnittelusta !

Suoritamme kohteen kuin kohteen sähköurakoinnin aina kustannustehokkaasti. Panostamme erityisesti laatuun niin työnjäljen kuin tarvikkeidenkin osalta. Tavoitteenamme sähköurakoitsijana on toimia asiakkaan näkökulmasta joustavasti ja nähdä työmaa kokonaisuutena. Asennuksistamme saat aina käyttöönottotarkastuksen jälkeen tarvittavat dokumentit, jolloin voimme taata turvalliset asennukset.

Ota yhteyttä ja toteutetaan !

Maalauskammioiden sähköistykset yhteistyössä https://corarefinish.fi/

Tutustu sivuihin https://www.winled.fi/